Matti Ketola River Ratsin maalinsuulle

Kyllä! Luit oikein! River Rats on kaapannut ensi kauden rosteriinsa Matti Ketolan. Mikko Merrantin vaihdettua maisemaa on River Ratsin maalivahtiosastolla tapahtunut suuria muutoksia kesän aikana.

Kyllä! Luit oikein! River Rats on kaapannut ensi kauden rosteriinsa Matti Ketolan. Mikko Merrantin vaihdettua maisemaa on River Ratsin maalivahtiosastolla tapahtunut suuria muutoksia kesän aikana.

 

Mikko Merranti teki viime kaudella melkoisen urotyön pelaamalla River Ratsin kaikki divari- ja hallisarjapelit alusta loppuun. Mikolle kertyi otteluita yhteensä peräti 33 mikä on jo melkoinen määrä maalivahdille (noiden lisäksi vielä kauden aikana noin 100 hallisarjamatsia muiden joukkueiden riveissä). Kauden jälkeen Merranti kaipasikin uusia haasteita ja suuntasi Blue Flamesin 3.divarimiehistöön.

 

River Ratsin ensi kauden maalivahtikaksikon 5.divarissa muodostavat Matti Ketola ja paluun välivuoden jälkeen tolppien väliin tekevä Tommi Mattsson. Mattsson keskittyi viime kauden ajan tuomarihommiin, mutta on nyt jälleen palannut kehiin. Treeneissä Mattsson on nähty myös kenttäpelaajana kivenkovana hyökkäyspään sniperina.

Kaunein ja halutuin pelipaita saa uusia sovittajia. (Kuva: Mikko Merranti)
Kaunein ja halutuin pelipaita saa uusia sovittajia. (Kuva: Mikko Merranti)

Uusi tuttavuus joukkueessa on siis Matti Ketola. Parin välivuoden jälkeen tapahtuu miehen odotettu comeback säbäkentille. Miehen viimeinen virallinen ottelu on Blue Flamesin karsintaottelu UHV Bullsia vastaan kaudella 2010-2011. Muutaman kauden Flamesin miehistössä pelannut Ketola tuli aikanaan ”Liekkimiehistöön” Paimion Ruoskasta, joka on myös miehen kasvattajaseura. Ja kuinka ollakaan, River Ratsin kauden avauspeli on Ruoskan nelosjoukkuetta vastaan, joka oli juurikin se Ruoskan joukkueista, jossa Ketola aloitti maalivahtiuransa.

 

Blue Flamesin GM ja suuri Matti Ketola-fani Arto Kuuluvainen ehti kommentoimaan kesän kovinta siirtouutista.

 

Mitä mieltä olet Matti Ketolan siirrosta Länsirannikon kauneimpaan seuraan, eli River Ratsiin?

Jos Flames olisi tiennyt, että seurahistorian kaunein maalivahti viettää vaihteeksi aikaa hieman enemmän myös Turussa, niin äijä olisi kiinnitetty välittömästi ”Liekkimiehiin”. Nyt oli kuitenkin jo veskaosasto täynnä, joten luonnollisesti näen miehen enemmän kuin mielelläni yhteistyöseura Ratsin paidassa.

 

Entä miten uskot Ketolan sopeutuvan joukkueeseen ja 5.divariin?

– Turun vitosen paras maalivahti. Ihan sama treenaako vai ei. Saunailtaosastolla tulee olemaan johtavia pelaajia. Näytöt ovat äärimmäisen kovat myös tältä sektorilta.

 

River Rats pelaa ensi kaudella myös legendaarista virusmäentien hallisarjaa, jossa seuralla alkaa historiallinen kymmenes kausi. Mikko Merranti on luvannut pelata osan hallisarjapeleistä ja miehen suusta onkin kesän aikana kuultu lähes epätoivoiset sanat ”älkää sit kokonaan jättäkö mua pois seuran toiminnasta”.

Toisena maalivahtina ja päävastuun hallisarjassa kantaa try-outin kautta sopimuksen saanut Juho Sipilä. Joukkueen yksi treeniaktiivisimmista ja värikkäimmistä persoonista tulee olemaan seurassa pitkän tähtäimen suunnitelmalla vielä kantava voima jonain päivänä. Myös seuran tulevaisuus näyttää siis valoisalta.

 

Joukkueen uusia kenttäpelaajia ovat jo aikaisemmin uutisoidut Heikki ”Paimion lahja River Ratsille” Järvinen ja Ville ”lätkäjätkä” Suntio, jotka molemmat ponnistivat ”edariin” tryoutin kautta. Suntiolta jäänee kuitenkin koko syyskausi väliin lätkäkiireiden takia. Seurassa odotetaan myös innolla Timo Leiniön paluuta, jonka pitäisi osua johonkin kohtaan syyskautta.

 

5.divari alkaa lauantaina 5.10 ottelulla River Rats- Ruoska 4 klo 10.30 Leaf-Areenalla.

Kyl maar, kohta se alkaa! (Kuva: Mikko Merranti)
Kyl maar, kohta se alkaa! (Kuva: Mikko Merranti)

Yksi ajatus artikkelista “Matti Ketola River Ratsin maalinsuulle”

  1. Ketolahan on aloittanut uransa Paimiossa, ja avausvastuksenne porukka on hänen oikea kotinsa. Onko nyt aika rankaista seurauskollisuuden puutteesta?

Kommentit on suljettu.